plan je bezoek
Vrouw plan je bezoek

Bedankt voor je komst We zien je een volgende keer graag weer!

Wij bouwen de toekomst

Materialenpaspoort

Het familiebedrijf van de familie Bouwer is bezig met materialen te verzamelen voor een te bouwen woning. Deze woning bestaat uit allemaal materialen die milieuvriendelijk zijn. Vind jij tussen alle activiteiten de verschillende materialen?

Scoor tickets
Content Pylon

Openingstijden & dagen

Wij zijn open van 16 juli t/m 21 augustus 2022. Elke dag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Reserveren van tevoren is noodzakelijk, zodat iedereen in een veilige en rustige omgeving kan genieten. En natuurlijk iedereen een plekje heeft in het theater. Overigens wordt de show meerdere malen per dag opgevoerd! Dus niemand hoeft hem te missen.

Locatie

Je kunt ons vinden aan de Vliegveldweg 345, wanneer je het terrein op rijdt staat met signing duidelijk aangegeven waar de entree is. Het entreegebouw is een voormalige brandweerkazerne en het theater bevindt zich in de ‘nieuwe’ kazerne. Daaromheen vind je de verschillende activiteiten.

Parkeren

Parkeren kan voor de poort op de strip, de voormalige taxibaan voor F16’s. Stoere plek he?

Minder validen

De theatershow en bijna alle activiteiten zijn goed toegankelijk voor minder validen. De zandbak en het riool zijn helaas minder goed toegankelijk.