ons theater
Hero Image

Het familiebedrijf van de familie Bouwer is bezig met materialen te verzamelen voor een te bouwen woning. Zus Yasmine heeft een tekening gemaakt met daarop de materialen die nodig zijn. De vraag is alleen waar kunnen we deze materialen vinden? En wat is er in de omgeving nodig om fijn te kunnen leven? Een opbouwend interactief muziektheaterstuk voor kinderen.

Wij bouwen de toekomst

Een opbouwend interactief muziektheaterstuk

Het doel is helder. Er moet een nieuw huis opgeleverd worden in een compleet nieuwe gebouwde straat inclusief de realisatie van de openbare ruimte. Geen tijd te verliezen voor het bouwbedrijf van de familie Bouwer. Yasmine, de aannemer, is al een heel eind. De straat is aangelegd en de ruwbouw is voor het grootste deel al klaar. Maar is dit allemaal in de juiste volgorde gebeurd? De kinderen helpen Yasmine om alle fases nog eens goed door te lopen en te controleren.

Boek je tickets
Wij bouwen de toekomst

Samenwerking met Van Hoorne Entertainment

Samen met Van Hoorne entertainment -bekend van onder andere Brandweerman Sam, Paw Patrol en Fien & Teun- schreven we speciaal voor deze bouw experience een veertig minuten durende theatershow vol interactie en muziek. De show wordt meerdere malen per dag gespeeld en zit bij de entree inbegrepen.

Leer ons kennen
Content Hammer